Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Service og reparasjon av din Audi
hos Møller Bil Forus

 

Møller Bil Forus tilbyr en rekke tjenester innen service og reparasjon, enten du trenger vanlig service, EU-kontroll eller ulike reparasjoner. Vi utfører også ruteskift og dekkskift i et komplett og topp moderne bilanlegg.


Verkstedet vårt er et autorisert merkeverksted hvor spesialutdannede og
sertifiserte fagpersoner utfører alle reparasjoner og bilservicer i samsvar med strenge retningslinjer fra Audi-fabrikken. Vi gjør alltid vårt ytterste for at bilen din skal holde seg i god teknisk stand, og vi jobber for alltid å levere høy kvalitet til en fornuftig pris.


Dersom du trenger dekkskifte hjelper vi deg gjerne med bytting, vask og kontroll. I tillegg tilbyr vi lagring av dekkene på dekkhotellet vårt slik at de blir oppbevart optimalt frem til neste sesong.


Har bilen din fått en liten skade? Med teknikken, Smart Repair, kan vi reparere bilen raskt, enkelt og billig fordi arbeidet kun utføres på det skadede området. Og ønsker du ekstra lakkbeskyttelse, anbefaler vi deg ditec lakkforsegling. Uansett hva du trenger hjelp til i forhold til bilholdet ditt, står vi klare til å gi deg råd og hjelp.


Det er mange fordeler for deg ved å velge et merkeverksted. Vi bruker kun originale bildeler fra Audi ved servicer og reparasjoner, noe som sikrer at bilen din holder den samme høye kvaliteten lengre. Dessuten er det å følge serviceprogrammet fra Audi-fabrikken en forutsetning for opprettholdelse av nybilgarantien på din Audi, og for å få automatisk 24-timers mobilitetsgaranti – det vil si at du får veihjelp 24 timer i døgnet.


Målet vårt er at du som kunde skal trives hos oss. Vi har den beste kompetansen på Audi, og vi gjør det ytterste for at du som kunde skal være fornøyd.

 

ER DET PÅ TIDE Å BYTTE REGISTERREIM?

Frem til 30. april har vi kampanjepris på skift av registerreim - alt inkludert!

Skift av registerreim, kilereim og vannpumpe 

fra 8.990,-*

inkludert deler og arbeid

Sterk, fleksibel og utviklet spesielt for motoren i din Audi.
Audi original registerreim er kraftig, fleksibel og produsert i et spesielt solid
materiale med lang levetid. Den overfører kreftene på en sikker måte, også ved ekstrem varme eller kulde. Audi original registerreim er selvfølgelig eksakt tilpasset din Audi.


Ved skift av registerreim bytter vi også kilereim og vannpumpe.
Dette gir deg en lavere totalpris og garanterer maksimal drift og pålitelighet i årene som kommer. Vi benytter utelukkende Audi originale deler og verktøy.


Skift av registerreim fra 8.990,-* til 10.900,-* avhengig av modell.
Kontakt oss i dag for eksakt pris til din Audi.

 

* Veil. kampanjepris frem til 30. april 2019. Pris er inkludert Audi originale deler og arbeid, unntatt eventuelle tilleggsarbeid
etter behov.For S/RS/R-modeller og biler med 5, 8, 10 eller 12 sylindere - be om tilbud.