Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

A8

Akselerasjon
0-100 km/t

5,6 s

 

Tilhengervekt intill

2300 kg

Bagasjeromsvolum

505 liter 

 

Pris fra kr.

1.396.700,-*

  • Luksussedan med sportslig utvendig design

  • Økt takhøyde og benplass innvendig

  • Stor og romslig kupe

  • Leveres som A8 og A8 lang og S8

Kontakt meg om prøvekjøring eller et godt tilbud på Audi A8

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud eller mer informasjon her!

Ved å sende inn skjemaet godtar du våre retningslinjer for personvern. Les mer her.

 

 

Audi A8 B1.jpg

Komfort i kupeen
Interiøret holder høy kvalitet med førsteklasses materialer og håndverk. Den innbydende kupeen kan leveres med komfort-konturseter foran og bakseter med komforthodestøtter som ekstrautstyr.


Elegant utseende
De utvendige designelementene gir nye Audi A8 i terragrå metalliclakk et sportslig og elegant utseende. Bilen har markante detaljer på grillen og støtfangerne, en dynamisk taklinje og karakteristisk quattro-utforming.

 

Umiskjennelig dynamisk og presis
Bilen er utstyrt med siste nytt innen lysteknologi, inkludert digitale Matrix LED-hovedlykter og OLED-baklykter (begge leveres som ekstrautstyr). Når du bestiller bilen, kan du velge mellom to baklyssignaturer. Lyssignaturen tilpasses kjøremodusen når bilen står i ro.

Audi S8.jpg

Audi S8

Audi S8 byr på enda mer sportslighet og er full av krefter. Den har et maksimalt dreiemoment på 800 Nm og en effekt på 572 hk. Det gir en kjøredynamikk uten like. Den kraftige V8-TFSI-motoren med 48-volts mild-hybridteknologi akselererer fra 0 til 100 km/t på 3,8 sekunder. S8 kommer med sportslige S-elementer både innvendig og utvendig.